Switch to desktop version  
This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Welcome back to the VXOC FORUM. Sorry for our lack of support over the last year but MYBB is back and so are we. Let's get the forum buzzing again... (March 25, 2022) x



Tags
Author: kippax - Replies: 1 - Views: 6662
Rear driving light not working
Hi

The rear light drives side has stopped working. At first, I thought it was a bulb problem. Bulb ok. So the next thought that it must be the bulb holders. But check that on another car and on the opposite side. I've ruled that out as well. So it can only be the wiring or the plug itself. Can this be bought separately? Or is it a case of tapping into the wiring loom with a 2nd hand plug.
Regards

Kiippax

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
Author: alcatrazcj - Replies: 5 - Views: 3343
2 connectors not recognized
Hi, 

I found 2 connectors and and I don't know what to use. Can someone help me with information
1. The first connector in the trunk space 
2. The second connector near the right back door
[img]<a href=[/img][Image: https://preview.ibb.co/mSjAsA/1-min.png] [Image: https://preview.ibb.co/hcO3CA/2-min.png]" />
Author: randilio1 - Replies: 6 - Views: 4468
Astra J, turns but will not start
Gran Problema!

Driving home one night, turns corner and discovers traction control light (stability control) has come on (amber). Stops car. Engine management light comes on. Oh dear! Turn car off to try and reset. Will no longer start. Don't get me wrong, it tries! It cranks and turns pistons and shafts but will not actually fire up.

Called GreenFlag, came out and scanned the OBDII. Sanner claimed misfire on cylinder#2 but no other faults detected. So, off to euro car
Author: Jaegger - Replies: 14 - Views: 9107
Zafira c - Shift knob not returning
Hello to all.

I have a 2012 Zafira C (Tourer) and started to have a problem in the shift knob.
The shift drives normally for shifting gears, but the gear does not return to its original position by itself.
Same as this video : https://www.youtube.com/watch?v=5Bx6XjWofEw

Can anyone help, or already had this problem?
IS there an "easy" solution for this?

Thank you
Author: mephisto - Replies: 4 - Views: 7469
CD400 buttons not working Android head unit install
Hi guys,

I've got a android head unit installed on my Astra SRI 2012 and I cannot make the buttons from the CD400 work. I've got a shop in SE london to do the installation, but it was their first android head unit like that installed on an Astra so I think they missed something.

My unit is similar to the RV5754 [url=https://www.aliexpress.com/item/32811421710.html?spm=2114.search0104.3.1.47a67bffeBwcOL&ws_ab_test=searchweb0_0%2Csearchweb201602_8_10065_10130_10068_10547_319_317_10548_10696_
Author: klicky - Replies: 1 - Views: 2100
navi 900 gps not work
Hi!

Can anyone help me why not work my navi 900?
In the upper right corner a GPS display in a red frame is crossed out.
Author: kevinmcken1404 - Replies: 3 - Views: 2754
service parking assist and tpms not working
hi guys

im new to the forums,was just wondering what i might have done wrong with wiring up my dash cam to green and white wire before it gets to back of rear fuse box.
seems its knocked out the parking sensors(getting the service parking assist warning on dash)and the tpms is not working,ive checked the fuse for parking sensors and its still fine plus theres a 12 volt supply to it also.

any help would be appreciated
Author: niteram - Replies: 1 - Views: 1623
tailgate not opening!
Everything has been working well for a while, so I suppose something was bound to go wrong
We put shopping bags in boot, went off to the shops, got bags out of boot, got shopping, put full bags back in boot and drove home.
When I went to open boot, nothing - the little switch you press had no effect - typical! so we folded rear seats down and got shopping out that way.
Anyway, I knew there was a little grommet in the tailgate trim so went and got a suitably sized screwdriver (always the right
Author: mwryo - Replies: 12 - Views: 5104
Radio DAB - Not available
Hi,

Abit of a weird one, my DAB was working perfect yesterday, I noticed when I turned my car on earlier that the DAB radio didn't come on, I can click the numbers I have set for favourites, It doesn't do anything. 

Sometimes it says DAB not available. 

Will I need a whole need radio?
Author: Macauleyh96 - Replies: 10 - Views: 3121
Sat nav unit, from insignia? Not fully working?
Hi,

I bought my 2013 Gtc 2.0l about a month ago. Absolutely love it but the previous owner must of fit what I thought was an aftermarket satnav/touchscreen unit but apparently it’s from an insignia? The touchscreen works fine and the satnav does too and SOME of the speakers work... but the center console buttons don’t work, not a single one of them do anything? The only way I can control the volume is on the steering wheel buttons (which all work fine) the speakers in the doors don’t work and